Orosz-ukrán tárgyalás

Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Január 10-én tárgyal az Egyesült Államok és Oroszország az ukrán határ mentén kialakult konfliktusról.


E Wjviyztim7mm

Az egész napos tárgyalás délután ért véget.

. Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz erők kivonását követeli. 1 day agoA hétfői nap sem hozott változást az ötödik napja tartó orosz-ukrán háborúban. A következő 24 óra pedig.

Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval. 2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek.

Megérkezett az ukrán és az orosz delegáció a háborúban álló felek közötti tárgyalás helyszínére a fehérorosz-ukrán határra hétfőn. 2 days agoHozzátette a mostani tárgyalás a közte és a fehérorosz elnök között zajlott telefonos egyeztetések eredménye. Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán.

Zelenszkij nyilatkozatából az is kiderült hogy. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője.

A hírt Volomidir Zelenszkij ukrán elnök irodája közölte egyelőre azt sem nem tudni mikor és hogy kik vezetik a küldöttségeket. Korábban Oroszország helyi idő szerint vasárnap 15 óráig. Az álláspontok nem közeledtek a harcok így tovább dúlnak szinte egész Ukrajnában.

A tárgyalás délelőtt 10 órakor vette kezdetét. 1 day agoMegkezdődött az orosz-ukrán tárgyalás Itt vannak a legfontosabb hírek hétfőn. A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak.

Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. A Kreml delegációját vezető Medinszkij azt mondta hogy csapata az ukrán fél érkezése után azonnal készen áll a tárgyalásokra. Bergyanszk százezeres városát bevették az oroszok Kijevtől 30 kilométerre vannak de nagy erőkkel készülnek.

Eredményről egyelőre nincs hír. Budapesten lehet az orosz-ukrán béketárgyalás. A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola.

1 day agoMegkezdődtek az orosz-ukrán béketárgyalások. 2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be.

Bármely más város megfelelne nekünk amíg nem lőnek ránk rakétákat a területükről - mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról. Varsó Pozsony Budapest Isztambul Baku.

1 day agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal. 1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök arról számolt be hogy ukrán-orosz tárgyalás lesz Pripjatynál a belarusz-ukrán határnál várhatóan hétfő reggel. Zelenszkij nem hisz a tárgyalások sikerében.

Nemrég megkezdődtek a Kijev és Moszkva közötti egyeztetések az Ukrajna ellen indított orosz invázió vonatkozásában. Közölte hogy hamarosan újabb kétoldalú tárgyalás várható - írja az MTI. A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka.

Az elnök kritikusnak nevezte Ukrajna szempontjából a következő 24 órás időszakot. A Kijevből érkező delegáció tagja Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter illetve Mihajlo Podoljak ukrán elnöki. 1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint kulcsfontosságú lesz az elkövetkező 24 óra Ukrajna számára.

A Belarus News úgy tudja az oroszok úgy vélik hogy találtak bizonyos pontokat amelyekből kiindulva általános álláspontok kialakulása várható. Ráadásul mindkét fél bejelentette hamarosan újabb kétoldalú tárgyalás várható. MEGÁLLAPODTAK ABBAN AZ UKRÁN KÜLDÖTTSÉG ELŐFELTÉTELEK NÉLKÜL TALÁLKOZIK AZ OROSZ DELEGÁCIÓVAL AZ UKRÁN-FEHÉROROSZ HATÁRON A PRIPJATY FOLYÓ KÖZELÉBEN.

1 day agoUkrán elnök. Az orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik. A találkozó helyszíne Fehéroroszországban van az ukrán határ közelében.

Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az. 2 days agoA miniszter megerősítette péntek este felhívta Szergej Lavrov orosz külügyminisztert majd Andrij Jermakot az ukrán elnöki adminisztráció vezetőjét és jelezte hogy Magyarország Budapest készen áll mindkét delegáció fogadására és a tárgyalás biztosítására. Hétfőn néhány óra nyugalom után ismét megindult Kijev és Harkiv ostroma.

Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. Kijevet ostromolják az oroszok. A következő 24 óra kritikus lesz hamarosan kezdődnek a béketárgyalások Az oroszukrán háború ötödik napja percről percre Nézze vissza itt mit is mondott pontosan Orbán Viktor az oroszukrán háborúról videó.

Egyelőre nincs egyezség a tárgyalások helyszínéről. 1 day agoA következő egyeztetés az elkövetkező napokra várható mondta az orosz delegáció a belorusz hírügynökség szerint. Ukrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelte hétfőn amikor az ország küldöttsége tárgyalásra érkezett Oroszországgal az ukrán-fehérorosz határra áll az ukrán elnökség közleményében.

2 days agoOrosz-ukrán háború. Szijjártó Péter közösségi oldalán a brüsszeli repülőtérről élőben. A tárgyalás célja az volt hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén.

A TASZSZ hírügynökség jelentése szerint Szluckij közölte hogy az ukrán fél hajlandó volt az aktuális kérdések részletes megvitatására és az orosz fél meghallgatására. 1 day agoMár javában folynak az ukrán-orosz tárgyalások. Ugyanakkor a RIA-Novosztyi orosz állami hírügynökség külön idézte az elnöki tanácsadót aki szerint az ukrán delegáció érkezése bizonytalan többször is halasztották a tárgyalás időpontját.

22 hours agoAz ukrán védelmi miniszter azonnali tűzszünetet követelt és az orosz csapatok visszavonását az országból. 2 days agoAz ukrán és az orosz delegációk feltételek nélkül tárgyalni fognak a Pripjaty folyóhoz közel a fehérorosz-ukrán határnál. Az ukrán küldöttség.

1 day agoPislákol némi remény az orosz-ukrán tárgyalások kapcsán. Hétfőn találkoztak az ukrán és az orosz delegációk a fehérorosz határnál hosszú órák óta tárgyalnak. 1 day agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború.

A hivatalos tájékoztatás szerint Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök hívta fel. 19 hours agoKora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon. Az orosz és az ukrán fél számára is felajánlotta a béketárgyalások helyszínéül Budapestet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter péntek este.


Z4u2ol Hmqz1jm


Ahpsb8w2z4nswm


Nrgfwpezvi 7dm


40kumjst4ga64m


6pzrxlwjrkxl7m


Hvythky3l6dx M


6kqn5ju4 Xau7m


Zuskagzvh5mgom


Mogt7qkpbmtqkm


Wisdfmmzye5tbm


Agctdrvd0kut8m


Bkmh Nvftu4wom


O8hiorgvpltnem


Ir6ngjuncysaqm


B2gvvbgzrgxxam


Zw0k1xrbl4vz8m


R03lgdtt62qusm


Dalcllw9evxu3m


Nj6fthsk1maqtm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel